ANY 1978

COMENCEM COM CENTRE FORMACIO DE SEGURETAT, IMPARTINT CURSOS DE CONDUCCIÓ EVASIVA I PROTECCIÓ, DE PERSECUCIÓ I INTERCEPTACIÓ PER POLICIES…

ANY 1980

INICIEM LA IMPARTICIÓ DE FORMACIÓ DE ESCORTES, DIAGNOSI DE SEGURETAT I ANÀLISI DE RISCOS, AUTOPROTECCIÓ PER VIPS…

ANY 1982

INTRODUÏM ESTUDIS D’INICIACIÓ PROFESSIONAL PER VIGILANTS JURATS, GUARDES DE SEGURETAT, ZELADORS…

ANY 2008

AVANCEM AMB L’AMPLIACIÓ D’INSTAL·LACIONS PER A LA FORMACIÓ DE SEGURETAT I INCORPOREM NOVES TECNOLOGIES EN ELS PROCESSOS D’ENSENYAMENT-APRENENTATGE

Experts en seguretat des de 1978

Som un equip humà experts en formació de seguretat, creat el 1978. És el resultat d’un projecte basat en cobrir les diferents necessitats de persones, institucions públiques i empreses privades com són els serveis de formació i assessorament en seguretat, protecció de persones, serveis de seguretat, etc.

La nostra filosofia és atendre amb les noves tecnologies les demandes de la societat, aportant la nostra experiència amb el ferm compromís de tota la nostra organització, basada específicament en els aspectes de confidencialitat, eficiència, qualitat, seguretat i innovació.

En l’àrea de formació en seguretat integral marquem la diferència, assessorant amb un servei d’acord a la realitat dels nostres temps i garantint l’ús de les mesures existents.

AMB L’EXPERIÈNCIA ADQUIRIDA avalada pels més de 40 anys treballant en sector públic i privat, hem anat desenvolupant normes i procediments de formació en seguretat, que ens han permès optimitzar cada vegada més els recursos materials i humans d’acord amb les exigències de les diferents empreses i institucions.

Aquesta experiència ens ha facilitat l’accés a formació exclusiva només a l’abast dels grups més especialitzats.

L’equip humà està format per especialistes en diverses branques d’activitat, tots incorporats permanentment a la direcció estratègia i operativa de diferents escoles i centres de formació especialitzats, entitats públiques i privades, al llarg de tot el territori espanyol i amb les quals s’ha convingut entre si diferents “aliances estratègiques”.

PIONERS EN LA FORMACIÓ ESPECIAL DE SEGURETAT A ESPANYA

La direcció d’estudis de CAMPUS SEGURETAT, està composta per un equip de professionals dedicats a la formació de seguretat des de la dècada dels anys setanta. En aquells anys van crear una escola de formació especial de seguretat davant la creixent demanda de situacions que exigien una preparació i ensinistrament especial del personal dedicat a aquesta activitat. Van fer seva la tasca de formar un sector que fins aquell moment no comptava amb aquest tipus de formació per poder cobrir les necessitats i els riscos existents dirigits a persones i entitats públiques o privades, així com poder afrontar amb èxit el seu futur professional en aquest sector .
Amb les experiències adquirides com a professionals de la seguretat pública i privada van crear un model, una metodologia i uns processos pedagògics, aconseguint així una qualitat formativa basada en la precisió, la innovació i el progrés constant, així com una excel·lència en la formació.

MISSIÓ I VALORS

COMPROMÍS

amb la formació, responsabilitat social i mediambiental. Un equip docent implicat i qualificat. Il·lusió, experiència i saber fer.

SATISFACCIÓ

dde totes aquelles persones i empreses que treballen amb nosaltres: clients, col·laboradors, proveïdors i treballadors.

COMPORTAMENT

ètic, confidencialitat, integritat i responsabilitat en la nostra activitat i programes formatius.

ESTEM A: Carretera NIIa, km 560, 08719 Castellolí, Barcelona

CONTACTA AMB NOSALTRES

Necessites més informació sobre cursos i formació? Tens alguna pregunta que fer-nos?

Si ho desitges, pots omplir el següent formulari i, en breu, contactarem amb tu.

Trieu una opció:

IMPORTANT:

Autorització:

13 + 13 =