OFERTA FORMATIVA

Davant els riscos de qualsevol activitat que es tradueix inexorablement en pèrdues de vides humanes i en quantiosos danys materials, només hi ha un camí: la FORMACIÓ.

Els programes amb els quals es desenvolupen els nostres cursos permeten afrontar amb eficàcia els mateixos, en mantenir unes tècniques didàctiques que permeten traduir a la pràctica tots els ensenyaments que s’imparteixen.

El nostre Centre de Formació seva especialitat específica en la formació pràctica de seguretat, a causa de les seves instal·lacions i professorat, està posicionat com un dels millors i més complets centres de formació de seguretat.

OFERTA FORMATIVA

SEGURETAT CONTRAINCENDIS

El nostre Camp de Pràctiques Contra Incendis i Emergències està dotat d’equipament i projectes d’extinció d’incendis, mitjans i superiors, per a la formació pràctica en la lluita contra incendis i emergències. Exercicis amb escuma, pràctiques contra incendis en automòbils, vaixell, etc.

SEGURETAT MARITIMA

Disposem d’un Centre homologat per la Direcció General de la Marina Mercant, per donar formació a personal de la Marina i del Sector Marítim Pesquer a nivell nacional i internacional. La infraestructura necessària per a impartir cursos d’aquestes característiques ha convertit part de les instal·lacions del camp de focs en una instal·lació semblant a un port marítim.

SEGURETAT PRIVADA

CAMPUS SEGURETAT està posicionat com un dels centres més complets en formació de seguretat. És l’únic centre a nivell estatal amb un Circuit Escola propi, per a les pràctiques intensives de conducció evasiva, un Camp de Focs per a la formació pràctica d’extinció d’incendis i una Galeria de Tir amb foc real i Armeria, amb servei autoritzat de lloguer de armes, per a formació de seguretat privada.

SEGURETAT PÚBLICA

Els nostres equips especialitzats, realitzen uns cursos de seguretat en la conducció, per a policies amb alta responsabilitat, als que les institucions volen proporcionar un alt nivell de seguretat integral. Les classes es complementen amb exercicis dissenyats, per simulacions d’alt estrès, habituant al funcionari policial a aquest tipus d’ambients.

E

ESTEM A: Carretera NIIa, km 560, 08719 Castellolí, Barcelona

CONTACTA AMB NOSALTRES

Necessites més informació sobre cursos i formació? Tens alguna pregunta que fer-nos?

Si vols, pots omplir el següent formulari i, en breu, contactarem amb tu.

Trieu una opció:

IMPORTANT:

Autorització:

10 + 13 =