En CAMPUS SEGURETAT CASTELLOLÍ disposem d’àmplies i prestigioses instal·lacions de més de 1.000.000 m2 al servei de la formació en emergències, seguretat, defensa i conducció.

Disposem de camp entrenament contra incendis i seguretat marítima, circuit escola, galeries de tir i armeria, zones de tot terreny, plataformes lliscants, àrees de pràctiques operatives, restaurant, aules, espais i oficines a Barcelona capital, assegurances i ambulàncies.

RAÓ SOCIAL I OFICINES

DOMICILI SOCIAL

C/ Tecnologia, 1 · 08719 Castellolí (Barcelona)

El nostre domicili social està situat a Castellolí, dins d’un espai inspirador per desenvolupar idees amb un gran impacte. De construcció moderna i tecnològicament preparada per als negocis a 35 minuts de Barcelona.

OFICINES A BARCELONA

C/ Compte Urgell, 204 5ºC 08036 Barcelona (davant Escola Industrial)

Disposa d’accés d’atenció al client, zona de recepció, sala de juntes amb un ambient professional i està equipada amb projector, accés a Internet, pantalla de projecció, etc.

OFICINES CENTRALS

Ctra. NIIa km. 559 · 08719 Castellolí (Barcelona)

Edifici del grup empresarial situat entre el circuit escola i camp de focs, compost de tres aules teòriques i homologades. Així mateix l’edifici disposa de recepció, dutxes, wc, despatxos, sala de professors i biblioteca.

INSTAL·LACIONS TEORICOPRÀCTIQUES

CAMP DE FOC

Ctra. NIIa km. 559 · 08719 Castellolí (Barcelona)

El Camp de Pràctiques està dotat d’equipament totalment ecològic i el nivell d’abocaments és “0”. Es compon d’instal·lacions fixes amb laberint de 48 metres de longitud i dos nivells. A l’interior podem simular situacions amb foc i / o fum. De la mateixa manera, es poden simular rescat de persones, al mateix o diferent nivell. El camp també disposa de diferents escenaris, com són túnel de focs d’interiors i flash over, arbres de gas, automòbils i iots, etc.

CIRCUIT ESCOLA

Ctra. NIIa km. 559 · 08719 Castellolí (Barcelona)

El Circuit Escola és un projecte destinat a l’activitat de formació i seguretat integral i està considerat únic en el seu gènere, tant a nivell estatal com europeu. Dins de la finca es situen diferents circuits i mitjans tècnics per a desenvolupar i fomentar la formació, relacionada amb el món del motor, la conducció, i la seguretat a tots els nivells. Disposa de 1,7 km. de pistes asfaltades amb diferents superfícies, zones lliscants de 8.000 m2, i un circuit tot terreny i 4×4.

GALERIES DE TIR I ARMERIA

Ctra. NIIa km. 559 · 08719 Castellolí (Barcelona)

Instal·lacions annexionades mitjançant convenis de formació i autoritzades per la Direcció General de la Guàrdia Civil, per a impartir formació i reciclatge d’alumnes de l’activitat de seguretat privada. Disposa de 40 llocs de tirador i 3 línies de blancs de 10, 25 i 50 metres. Els clients tenen a la seva disposició els serveis d’un confortable local amb capacitat per a 50 persones amb servei de bar restaurant, biblioteca, sala de reunions i aula i serveis higiènics.

GIMNÀS DEFENSA PERSONAL I PREPARACIÓ FÍSICA

FITNESS LLEURE – C/ Hurtado, 5 baixos (Barcelona)

Situat a Barcelona (al costat del Parc del Turó del Putxet). Disposem de conveni amb aquesta instal·lació per impartir formació en defensa personal i preparació física dirigit a l’entrenament del personal de seguretat privada. El Gimnàs disposa d’equips i aparells de treball i aplicació, amb tatamis, màquines de musculació i serveis, vestuaris i dutxes.

AULES DE FORMACIÓ A BARCELONA CENTRE CIUTAT

C/ Pelai, 42 · 08001 Barcelona (Edifici CEDESCA)

Disposem d’aules homologades per a la formació teòrica d’especialitats marítimes. És una magnífica instal·lació, al centre de Barcelona, que compta amb més de 1.500 m2. Distribuïts en tres plantes, 18 aules, petita biblioteca, copisteria i servei de cafeteria-bar. Tots els espais estan climatitzats i insonoritzats. El conjunt de les instal·lacions s’adequa a la normativa que garanteix la supressió de barreres arquitectòniques.

PISCINA PRÀCTIQUES SEGURETAT MARITIMA

Piscina Municipal de Castellolí – C/ de la Font 08719 Castellolí (Barcelona)

Instal·lació convinguda amb l’Ajuntament de Castellolí per a la realització de les pràctiques d’especialitat marítima en els cursos de Formació Bàsica en Seguretat.

Disposa d’un aforament de làmina d’aigua de 92 persones i zona de platja i solàrium de 200 persones.

ESTEM A: Carretera NIIa, km 560, 08719 Castellolí, Barcelona

CONTACTA AMB NOSALTRES

Necessites més informació sobre cursos i formació? Tens alguna pregunta que fer-nos?

Si vols, pots omplir el següent formulari i, en breu, contactarem amb tu.

Trieu una opció:

IMPORTANT:

Autorització:

11 + 11 =